Niet wachten? Wij bellen u terug Vul deze vragenlijst in

Beantwoord de korte vragen en de assistente belt u terug voor een afspraak.
U hoeft dan niet in de wachtrij te staan.

Wilt u liever aan de lijn blijven of zelf bellen? Houd dan rekening met een langere wachttijd.
Zoeken
Kies uw taal

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur.

Voor spoedgevallen is de praktijk tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar, optie 1 in het telefonische keuzemenu.

Op werkdagen van 8:00u tot 12:00 uur is de doktersassistent alleen bereikbaar voor:
• Het maken van afspraken bij huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, spreekuurondersteuners of doktersassistenten.
• Het stellen van medische vragen.

Op werkdagen tussen 14:00u en 15:00 uur zijn wij alleen bereikbaar voor:
(Lab)uitslagen, verwijsbrieven en administratieve vragen. Wanneer u in het keuzemenu kiest voor optie 4, kunt automatisch een terugbelverzoek in de middag krijgen.

Onze balie is open op werkdagen van 10:30 tot 12:30 uur voor het ophalen van verwijsbrieven of labformulieren.
Voor het maken van een afspraak, lab uitslagen of herhaalrecepten verwijzen wij u naar mijngezondheid.net of u kunt telefonisch contact opnemen met 0113-272000.
Aan de balie is dit NIET meer mogelijk.

Wij kiezen voor deze werkwijze, omdat wij u vragen willen kunnen stellen om u zo goed te kunnen helpen. Wij kunnen aan de balie uw privacy niet garanderen.

Urine inleveren: tussen 8:00 en 10:30 uur
Bij verdenking en/of klachten van een blaasontsteking of als u verzocht wordt om uw urine te laten controleren, vragen wij u om de (ochtend)urine tussen 8:00 en 10:30 uur in te leveren.
Vòòr de balie vindt u een bak met urinepotjes, stickers voor vermelding naam en geboortedatum en urineformulieren. Wij vragen u om het urinepotje te voorzien van sticker met naam en geboortedatum + een volledig ingevuld urineformulier in de daarvoor bestemde bak, achter het schuifraam van de balie te zetten.
De urine zal in de loop van de dag door de doktersassistent gecontroleerd worden. U wordt door ons gebeld voor de uitslag of de uitslag wordt in via Mijngezondheid.net gedeeld.

Waarneming:
Indien de praktijk van uw huisarts en/of verpleegkundig specialist is gesloten wegens vakantie of nascholing, nemen de overige huisartsen en/of verpleegkundig specialisten van Huisartsen Centrum Goes waar. Dit geldt uitsluitend voor (spoed)medische klachten, die niet kunnen wachten tot uw eigen huisarts weer terug is. De doktersassistent zal enkele vragen stellen om een goede inschatting te kunnen maken en u verder te helpen.

Actueel