Niet wachten? Wij bellen u terug Vul deze vragenlijst in

Beantwoord de korte vragen en de assistente belt u terug voor een afspraak.
U hoeft dan niet in de wachtrij te staan.

Wilt u liever aan de lijn blijven of zelf bellen? Houd dan rekening met een langere wachttijd.
Zoeken
Kies uw taal

Vacature vaste waarnemende huisarts of HIDha, minimaal 18 uur

Wij zijn opzoek naar een vaste waarnemende huisarts of HIDha, minimaal 18 uur, voor één van de praktijken (2050 patiënten)

Sinds 2018 is Huisartsen Centrum Goes samen met andere eerstelijns disciplines gevestigd in Medisch Centrum Goes. We zijn een grote, gezellige en dynamische huisartsenpraktijk vlakbij het centrum van Goes. De praktijk bestaat uit 6 verschillende praktijken onder één dak die samen een maatschap vormen. We dragen samen met een grote groep verschillende collega’s de zorg voor 14.000 patiënten.

Onze praktijk is volop in ontwikkeling op het gebied van toekomstbestendigheid, anders werken, digitalisering, innovatie en duurzaamheid. De eerste beloning van deze manier van werken is recentelijk bekroond met het behalen van een accreditatie.

Ons doel is goede kwalitatieve huisartsenzorg voor onze patiëntenpopulatie nu en in de toekomst te kunnen waarborgen. We kiezen daarom voor “de juiste zorg op de juiste plek” waarbij we gebruik maken van meerdere verpleegkundig specialisten, een POH-beweegzorg en spreekuurondersteuners. Tevens zijn we blij dat we een opleidingspraktijk zijn voor verschillende disciplines binnen de huisartsenzorg en hopen dit in de toekomst ook te zijn voor huisartsen.

Als ‘nieuwe’ huisarts mag en kan je lekker dokteren en hoef je je niet persé bezig te houden met overige randvoorwaarden. We zouden het fijn vinden, wanneer je met ons meedenkt en meedoet in het realiseren van onze plannen😉. Daarnaast hechten we waarde aan een gezonde werk-privé balans voor iedereen.
Omdat we graag continuïteit van de patiëntenzorg willen waarborgen, is vanaf twee werkdagen veel bespreekbaar en kijken we graag samen wat passend is voor jou en ons!

Wil je een dagje meekijken (waarnemen) en denk je dat jij past bij ons team dan hopen wij dat jij z.s.m. reageert.

Voor vragen neem contact op met Dianne van der Pennen, praktijkmanager via praktijkmanager@hcgoes.nl of op telefoonnummer 06-83826228.

P.s.1: Heb je ons filmpje al gezien op de website om een indruk te krijgen van onze praktijk?
P.s.2: Praktijkovername in de toekomst behoort tot één van de opties.

Actueel