Niet wachten? Wij bellen u terug Vul deze vragenlijst in

Beantwoord de korte vragen en de assistente belt u terug voor een afspraak.
U hoeft dan niet in de wachtrij te staan.

Wilt u liever aan de lijn blijven of zelf bellen? Houd dan rekening met een langere wachttijd.
Zoeken
Kies uw taal
15 mei 2024

No show beleid afspraken (niet verschenen zonder tijdige afmelding)

Het komt helaas steeds vaker voor dat patiënten te laat komen of niet komen opdagen zonder afzegging op hun afspraak bij één van de medewerkers van Huisartsen Centrum Goes.
Gezien de drukte in de praktijken, ervaren wij het niet op komen dagen zonder tijdige afmelding als zeer vervelend, waardoor we genoodzaakt zijn om nieuwe maatregelen te hanteren.

Bent u onverwachts verhinderd dan is dit vervelend, echter vragen wij aan u minimaal 24 uur van te voren uw afspraak te annuleren. Annuleer uw afspraak op tijd zodat een andere patiënt wellicht nog geholpen kan worden. Heeft u de afspraak niet geannuleerd, dan gaan wij vanaf heden een nota (no-show tarief) aan u in rekening brengen.

De kosten van het wegblijftarief is €25 voor een enkel consult, een dubbel consult betreft €50. Let op de nota kunt u NIET declareren bij uw zorgverzekeraar.
De afspraken bij de praktijkondersteuner Somatiek en GGZ worden altijd beschouwd als een dubbel consult. Komt u voor een ingreep of een bijzonder onderzoek zoals een spirometrie, dan brengen wij €50 in rekening.

Wilt u uw afspraak afzeggen dan kunt u dit 24 uur per dag via de annuleringslijn (telefoon) optie 2 van de praktijk inspreken. U kunt 24 uur voor de afspraak zelf, afspraken via de MedGemak app of MijnGezondheidsnet.nl verwijderen en aanpassen.

Terug naar overzicht
Actueel